Historien om Hans & Grete

Hans & Grete Tannklinikk er en moderne tannklinikk i koselige lokaler midt i Drøbak sentrum. Vi har alltid det nyeste og beste utstyret og holder oss oppdatert for å kunne utføre behandling av høyeste standard. Vi kan tilby i stort sett alle typer behandlinger på vår klinikk, og samarbeider med noen av nordens absolutt fremste spesialister på alle fagområder. Dette medfører at du som pasient kan stole på at du alltid får tilgang til den beste tannbehandling.

Hans & Grete Tannklinikk ble åpnet 1998 da tannlegene Hans Petter Elstad og Grete Hage flyttet til de nye lokalene i Storgata 8. De flyttet da fra lokalene i Storgata 18 der de hadde drevet siden 1978.

I 2006 ble tannklinikken omgjort til aksjeselskap og skiftet navn til Hans & Grete Tannklinikk AS. Klinikken fikk i 2008 også tilvekst med en ekstra tannlege, Hans Christian Hage, og ble dermed et familieselskap i to generasjoner.

Vår visjon er til enhver tid å tilby den beste tannlegebehandlingen som finnes tilgjengelig for våre pasienter. Vi har som mål å ha et nært forhold til våre pasienter hva gjelder oppfølging og behandling, og forsøker å tilpasse våre tjenester etter hver enkelt pasients behov og ønskemål. Det viktigste er at pasientene skal føle seg trygge hos oss som behandlere og med vår tannhelsetjeneste.